Dit zijn de beste website om je hotel te boeken!

Dit zijn de beste websites om je hotel te boeken

Bij elk nachtje weg is het weer een zoektocht naar het beste hotel voor de beste prijs.

Onze tip is bezoek meerdere bookingwebsites om de beste prijs voor een hotelovernachting te vinden. Daarnaast kun je op een bookingwebsite specifiek naar een bepaald hotel zoeken. Mocht je een hotel op het oog hebben ga dan naar verschillende websites om de prijs van dat hotel te vergelijken. Het kan zijn dat de prijs van een hotelovernachting grote verschillen opleveren op de verschillende bookingwebsites.

Wij hebben een aantal bookingwebsites voor jou op een rijtje gezet die je kunt gebruiken tijdens je zoektocht:

Agoda

Als je op Google Maps een hotel zoekt kom je zeer waarschijnlijk het bedrijf Agoda tegen. Agoda is gespecialiseerd in hotelboekingen en dat zie vooral terug in het grote aanbod wat zij op de website hebben staan. De website is makkelijk in gebruik. Op de startpagina kun je gelijk op zoek naar de beschikbare hotels in de stad naar keuze voor de gekozen data. Een leuk detail van de website van Agoda is dat je de achtergrondkleur van de homepage zelf mag kiezen.

Trivago

Trivago komt van origine uit Duitsland. Vanuit daar is het gegroeid en kun je er een groot aanbod van hotels wereldwijd vinden. Trivago is een echte vergelijkingswebsite wat betekent dat je daar niet je hotelovernachting bij boekt maar je wordt vanuit hun doorverwezen naar een website waar je een hotelovernachting kunt boeken.

De website is heel overzichtelijk. Op de homepage kun je gelijk een keuze maken in welke plek je opzoek bent naar een hotel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Schuiven naar boven