Vliegtickets Barcelona

Vliegtickets naar Barcelona boek je eenvoudig zelf. In een paar klikken heb jij je vakantie naar Barcelona geregeld. Zon, tapas, zee, shoppen, strand, cultuur… tijdens een stedentrip naar Barcelona vind je het allemaal en dat slechts op een paar uur vliegen vanuit Nederland. Als je verder leest, weet jij straks hoe je het beste op zoek kunt gaan naar goedkope Vliegtickets naar Barcelona

Vliegtickets Barcelona; waar kan ik ze boeken?

Vliegtickets kun je tegenwoordig op zoveel plekken boeken dat ik me kan voorstellen dat je niet weet waar je moet beginnen. Toch hoeft het helemaal niet moeilijk te zijn om zelf je Vliegtickets naar Barcelona te boeken als je zin heb in een stedentrip of zonvakantie naar Spanje. Het is belangrijk om, voordat je zonder duidelijk doel voor ogen op internet gaat surfen, te bepalen wat je wilt. Ben je op zoek naar een korte stedentrip naar Barcelona of juist een lange zonvakantie? Wil je een volledig verzorgde vakantie naar Spanje boeken of ga je liever zelf op zoek naar vliegtickets en een hotel in Barcelona? Als je antwoord hebt op deze vragen ga je verder kijken en bepalen op welke website je vindt wat je zoekt. Voor een volledig verzorgde vakantie is het vaak voordeliger om all inclusive naar Spanje te gaan. Ga je op eigen houtje op stedentrip naar Barcelona? Kijk dan voor het boeken van vliegtickets op de volgende websites: Transavia of Skyscanner.
 

Vliegtickets Barcelona kun je via luchtvaartmaatschappij Transavia kopen. 

Skyscanner Vliegtickets

Skyscanner geeft een overzicht van diverse luchtvaartmaatschappijen die vliegtickets naar Barcelona verkopen.

Budgetair Vliegtickets

Budgetair geeft een overzicht van vluchten naar Barcelona.

KLM biedt verschillende vliegtickets naar Barcelona aan.

Vliegtickets Barcelona; waar moet ik op letten?

Als je zelf vliegtickets boekt en je op zoek bent naar de goedkoopste, dan is het belangrijk om rekening te houden met hoog- en laagseizoen; in schoolvakanties en op en rondom feestdagen zijn de ticketprijzen vaak hoger dan buiten de vakanties om. Houd daarbij niet alleen rekening met de Nederlandse vakanties en feestdagen, maar check ook even hoe het op de plek van bestemming zit! Daarnaast kan het, als je flexibel bent qua reisdagen, de moeite waard zijn om een dag eerder of later te vertrekken; sommige dagen zijn populairder dan andere en dat kan flink wat geld schelen. Dat geldt trouwens ook voor vliegtijden; de Vliegtickets naar Barcelona voor vluchten die midden op de dag vertrekken zijn vaak duurder dan die van vluchten die ’s ochtends vroeg of ’s avonds laat vertrekken. Neem dus je tijd om uit te zoeken wat de beste optie is voor jou.
Het is ook van belang om het voor jou juiste vliegveld te kiezen! Vliegveld El Prat ligt het dichtst bij Barcelona en het is verreweg de beste keuze wanneer je maar een dagen op stedentrip naar Barcelona gaat. De vliegvelden van Girona (90km van Barcelona) en Reus (100km van Barcelona) zijn goede opties wanneer je meer tijd hebt en/of ook iets van de omgeving wilt zien.

Vliegtickets Barcelona; tip!

En dan heb je je Vliegtickets naar Barcelona in the pocket en ga je op zoek naar een hotel in Barcelona! Waar je moet beginnen met zoeken? Klik hier voor een mooi overzicht van de verschillende wijken die Barcelona rijk is om te zien welke wijk het beste bij je reisdoel past.
Als je weet welke wijk het beste bij je past, vind je hier het perfect hotel!
Vliegveld El Prat kan wat overweldigend zijn als je er voor het eerst komt, dus het is handig om voor vertrek even te kijken hoe je bij je hotel komt; met de metro, de taxi of de bus? Kijk op de website van het hotel welke lijn je direct naar je slaapplaats brengt zodat je meteen na aankomst je spullen kunt droppen en op avontuur kunt!
Schuiven naar boven